Om Winger Design

Winger Design

Winger Design eies og drives av Siv-Jeanette som er utdannet grafisk designer og webdesigner. Siv har over 15 års erfaring innen design av logo, trykksaker, produksjon av nettsider og annen mediedesign, samt markedsføring og bilde- og tekstredigering.

 • Direkte reklame, mediedesign og markedsføring i sosiale medier.
 • Webdesign, teknisk utvikling, søkemotoroptimalisering og drift.
 • Administrative oppgaver og kundeoppfølging

Hun er tidligere kåret til en av Norges beste innen grafisk design og har bred erfaring innen de fleste kundegrupper. 

Grafisk designer og webdesigner

Siv-Jeanette Larsen

Grafisk designer og webdesigner

Tilbakemeldinger

 • “Vår beslutning om å bruke Siv-Jeanette som designer for våre øletiketter er desidert den beste beslutning vi har tatt. Fantastisk kreativitet og samarbeidsevne. Vi er meget takknemlig for den jobben hun har gjort for oss. Hun har bidratt kraftig til vår suksess”

  Jose de Sousa, Markedssjef RCG

 • “Jeg er storfornøyd med den nye websiden min! Den er funksjonell, modulbasert og fleksibel på den måten at den enkelt kan endres ved behov. Winger design gir super og personlig service, og er rask til å sette seg inn i nye problemstillinger for å finne gode løsninger på en skreddersydd web! Anbefales!”

  Trine Rein

 • “Winger Design har hjulpet meg med å nå så langt som jeg har gjort. Jeg har fått enestående støtte og hjelp til blant annet hjemmeside, foto og bilderedigering, design, markedsføring og bokutgivelse. Siv-Jeanette er den mest kreative og dyktige designeren jeg har jobbet med. Og jeg anbefaler henne på det varmeste.”

  Michael Winger

Trenger du hjelp med et prosjekt?