Tjenester

Nettsider

Jeg kan hjelpe din bedrift med alt fra en enkel nettside til mer kompliserte løsninger som nettbutikk etc. 

Pris fra kr. 8000,-

Opplæring

Når nettsiden er på plass, hjelper jeg deg med opplæring i publiseringsverktøyet Wordpress. Da kan du enkelt logge deg inn for å redigere og oppdatere nettsiden din selv.

Logo og profilering

Design av alt fra en enkel logo og til full profilering av salg- og markedsmateriell.

Pris fra kr. 2000,-

Grafisk design

Design av alt innen salgs- og markedsmateriell fra visittkort, brosjyre, plakat, emballasje etc.

Ta kontakt for prosjektpris.

Foto

Jeg tilbyr opptak av produkt- og portrettfoto, samt fotoredigering.

Ta kontakt for pris

Bildebank

Jeg har bilder til bruk på nettside, salgs- og markedsmateriell innen de fleste kategorier.

Pris kr. 200,- per bilde.

Sosiale medier

Trenger din bedrift hjelp til å sette opp en Facebookside? Hvilke sosiale medier er det lurt for min bedrift å være synlig? Jeg kan veilede deg innen dette.

Markedsføring

Hvordan burde jeg profilere mine produkter og tjenester? Hvordan blir min side mer synlig på nettet? Hva er søkemotoroptimalisering? Jeg kan hjelpe deg!

Publiseringsverktøy

Jeg bruker WordPress, som er et toppmoderne publiseringsverktøy med fokus på utseende, nettstandarder og brukervennlighet. Det er et perfekt verktøy for enhver nettside, uansett hvordan nettløsning din bedrift trenger.

Når nettsiden er klar får du en enkel og tilpasset brukerveiledning, slik at du kan logge deg inn for å redigere og oppdatere nettsiden selv. Dersom du ønsker det, kommer jeg gjerne til deg for å vise hvordan WordPress fungere, og alle funksjonene.

 

wordpress

Arbeidsprosessen

01

Behov

Første steg blir å finne ut av hvilke behov din bedrift har. Hvilke mål og budsjetter skal jeg forholde meg til. Dette gjøres enklest over et møte, men vi kan gjerne drøfte via telefon eller e-post også.

02

Forslag

Når behovet er satt, finner vi ut av hvilke løsninger vi skal gå for. Utifra dette lager jeg et utkast som jeg sender over på mail, eller om jeg kommer til dere for en framvisning.

03

Resultat

Etter at du har mottatt første utkastet, drøftet og kommet med eventuelle endringer lager jeg et nytt forslag og/eller jobber videre til ferdig resultat. Det er viktig for meg at du er 100% fornøyd med det resultat vi har kommet frem til.

Trenger du hjelp med et prosjekt?